19.10

Новий бренд в родині УкрАВТО: Корпорація стане офіційним дистриб'ютором ще одного автобренда

Восени 2020 року Українська Автомобільна Корпорація - найбільший гравець національного ринку нових автомобілів і постачальник автосервісних послуг - отримає статус офіційного дистриб'ютора нового автомобільного бренду.


Йдеться про автомобілі азіатського бренду, який раніше був представлений в Україні і користувався стабільною популярністю. Широка мережа автосервісних центрів УкрАВТО дозволить бренду вийти на новий рівень в Україні, а клієнтам Корпорації - отримати ще більший спектр можливостей при виборі автомобіля.


«Корпорація УкрАВТО прагне задовольняти потреби клієнтів і постійно розширює спектр пропозицій в сегменті індивідуального транспорту. Наша впевненість в успіху нового проекту підкріплена вже існуючим позитивним досвідом експлуатації автомобілів даного бренду тисячами власників в Україні. Незабаром ми розкриємо подробиці проекту і оголосимо конкурс на дилерство, для формування сервісно-збутової мережі, що покриватиме всю Україну», - зазначив заступник Голови Правління Корпорації УкрАВТО Вахтанг Васадзе.

Презентація нового бренду в родині УкрАВТО відбудеться в грудні 2020 року.